måndag 1 juli 2013

Vi har haft en underbar kurshelg då vi mediterade neråt i den djupa, sinnliga, och sensuella kanalen som leder oss till vår sanna sexuella källa och till vår egen sexuella integritet. Vi tittade på mönster som vi suttit fast i och vi fokuserade på att ljuset som kommer uppifrån skall leda oss ner genom materien. Vi mötte delfiner, späckhuggare, (stora ormar som stod för rädsla), och vi kopplade upp oss på Månen och Venus. Vi kände oss igenom de fem elementen och upptäckte att vi hade stoppat undan olika känslor i olika element, vi kände oss som vatten, luft, eld och jord. Till och med hur det kändes att ha metall i kroppen provade vi, också där fanns det känslor att hämta!

Jag är så tacksam att jag fått vara med om denna resa och personligen betydde den här resan ännu ett närmande till den underbara Venusenergin som skapar en sån skönhet inifrån men också skönhet i kontakten med Moder jord. Blommor, buskar och träd, allting blir tusen gånger vackrare när man har Venusenergin oblockerad och ohämmad, strömmande runt i sin kropp.

Alla män har också en feminin kanal och sensuell källa, vi hade en underbar man på kursen i helgen som vågade och ville möta sig själv, hoppas det kommer flera! I takt med att den sexuella kanlen och källan till Moder Jord integreras öppnas också hjärtat mer, det expanderar och kan förlja med oss genom materien, elementen och planeterna.

Jag tar fram alla kursdeltagarnas horoskop på kursen, men jag går inte igenom de grundligt, vi tittar på det som fångar vårt intresse. Kanske behöver man meditera på en annan planetenergi? 

Tack för i helgen. /Charliee

Inga kommentarer: