söndag 3 mars 2013

Förtryck.


Visste du att det är undertryckta känslor och rädslor som ligger i vägen för att vi tillsammans förändrar vår värld just nu? Visste du att det är rädsla och projektion som gör att vi tillåter samhället och vår färd genom livet att se ut som den gör just nu? Att vi går med på att använda pengar som ammunition och till någonting som vi värdesätter allt med, och som vi bara tillåter några få som är duktiga på att roffa åt sig, att gotta sig i. Visste du att vi är under ett förtryck och att det är våra egna undertryckta känslor som ligger i vägen för att vi tillsammans inte gör ett ryck och gör någonting åt saken, utan att vi i stället stillasittande tiger på baken och därmed i tysthet samtycker, tillåter att människor mår dåligt, är stressade, sjuka, separerade, handlingsförlamade, kriminella och inte tillåter sig själva att vara i kärlek, blomning eller fullständig förening. Somliga begår till och med självmord.   

Vi är under ett förtryck då vi tillåter några få begränsade människor att sätta diagnoser på våra barn, en hel massa bokstavskombinationer, som kräver doktorsordinationer, och som nu senast, någonting nytt och genialt som kallas för ”svag begåvning”. Tycker inte du att det är ren ondska och förfärligt förtryck som gör att vi går med på detta lurendrejeri som separerar oss från den sanna själen som är fullkomligt unik och rik i varje barn. Svag begåvning my ass! Mother take me away from this class.

Vi är fria i själen och fullkomliga i vårt sätt att vara, alla är vi fritt skapande och om samhället kan tillåta oss redan från barndomen att följa vår inre röst och att vara i vårt högsta syfte så vet jag att det inte skulle finnas så mycket lidande längre. Det handlar om motstånd som vi måste släppa som en gemensam bomb, när upplysningens tidevarv spinner vidare i den förtrycktes katakomb. 

Inga kommentarer: