torsdag 7 mars 2013

Jag har överlevt.

Jag har överlevt och kommer att göra det igen, i krig, sanning, svält, svek och förtal. I kärlek, gemenskap, ensamhet, misstänksamhet, förminskning och föryngring. Jag levde en gång för tvåtusen år sedan som aspirant och lärjunge till Jesus och Kristus. Jag tror att Jesus var en mästare, (som jag träffat, jag var också där) och att han var överskuggad av Kristus storslagna energi. Jag tror att Jesus gjort sig så ren från undertryckta känslor och falska värderingar så att han kunde upprätthålla en fantastisk kontakt och bli överskuggad av sin mästare. Och därigenom följa den vägledning och utföra de mirakel och de förändringar som var nödvändiga för att vi skall kunna befinna och befria oss här och nu, precis som vi gör idag. Och arbetet fortsätter med att upplysa mänskligheten om vår fantastiska förmåga till att uttrycka och att nå så långt och expandera i kärlek, att upplysa mänskligheten om vår fantastiska förmåga till att förhöja vår vibration med hjälp av att befria känslokroppen från negativa känslor som  förödmjukelse, förnedring, förakt, maktlöshet, rädsla, ilska,  besvikelse, bitterhet, sorg och separation. Att befria kroppen och sinnet från känslor som har en låg vibration och som drar ned oss till att inte leva och verka i vår högsta potential här på jorden. Vi fortsätter med att kriga i  ljus och kärlek och vi står kvar. Kärleken är den som inte väjer från konfrontationer, kärleken är den som drar gränser och respekterar andras, kärleken är den som vågar konfrontera sig själv, stå för sin sanning, kärleken är den som identifierar rädslan och vägrar följa den mer. Kärleken är modet som står kvar och vågar älska fast det känns svårt, kärleken är den som vågar erkänna och möta sin smärta, kärleken är den som vågar förlora och att göra fel. Kärlek är den som väljer kärlek.

Kärlek.

Kärleken är tillräcklig, betrodd, under expansion, erkänd, evig, sann och stor. Kärlek är att acceptera sin storhet, att acceptera förminskningen, föryngringen, förtrycket, skönheten och sanningen. Kärlek är att acceptera och att expandera i evigheten. Kärlek är att brinna tillsammans med sin mamma, pappa och resten av befolkningen fast man inte vågar,  kärlek är att välja att vara ett med Guds vilja, ett med Guds syfte och att vara i helheten, skönheten och upplysningen fast resten av omgivningen blir provocerad. Kärlek är att älska ännu mer då man blir ignorerad, att bli ett med sin fader och fiende i hjärtat och finna lyckan där man inte tror den inte finns. Kärlek är att våga titta mer på det som tar emot, det som man har svårt för att acceptera hos andra och sig själv. Kärlek är att vara generös, att ge sig själv glädje och tillåtelse att glänsa.  

Jag har överlevt.

Jag har överlevt och kommer att gör det igen och igen och igen. Även om jag inte har en enda spänn så kommer jag att göra det igen, anledningen till att det ligger sån rädsla i ekonomin är jag det sitter undertryckta känslor som har med ren överlevnad att göra omkring ämnet pengar. Därför kan de som vinner och vill sko sig på vår bekostnad göra det igen och igen, och vi offrar hälsan i vårt liv till att gå med på detta barbariska krig. Jag har överlevt och kommer att göra det igen, med eller utan pengar, en sak som är säker är att sanningen segrar, sanningen, ljuset och kärleken som alla är fullständigt oberoende av ekonomiska resurser. Som människa har min överlevnad ingenting att göra med pengar, utan med luft, mat och vatten som drivkraft, som själ behöver jag inte ens det. Jag överlever i alla fall och uppfyller mitt livs högsta syfte på den här planeten, igen och igen och igen.

Om vi befriar oss från rädslan som styr, så segrar vi alla och får segelflyga under himlavalvets dyrbara tak i fullständig tro och tillit i tusentals år till, tillsammans med kärleken, ljuset och glädjen som skänker oss kraft, sanning och harmoni.  Som står skrivet i stjärnorna och på våra vackraste vita och ädlaste änglavingar som fäller ut sig själva, älskar och hälsar oss välkomna hem till ljuset där vi bor. Fortfarande i huset på den här planeten men nu i upplysning och kärlek så stor.

Maria Magdalena
Charliee Lek 7 mars-13    

För den som är intresserad av Maitreya- Värdsläraren klicka nedan:
http://www.share-international.org/

Inga kommentarer: