fredag 6 maj 2016

Sommarkurser.

Vårens och sommarens upplägg:
4 och 5 juni kl: 10-17:00 + 23 och 24 juni Plushealingutbildning  steg 1, därefter bestäms de återstående 4 helgerna i samråd med gruppen. Kan även vara vardagar under sommaren om alla deltagare har möjlighet till det. Platser kvar. Läs mer på www.plushealing.se

Plushealingutbildning steg 2, den 17, 18 och 19 juni kl:10:00-17:00.

Överflödskurs den 30 juni och 1 juli, kl: 10:00-17:00 En ny kurs där vi tittar på vad som ligger i vägen för att vi skall kunna få ekonomiskt flöde i vårt liv, för att vi skall kunna leva på att göra det som vi älskar, för att vi skall kunna dra till oss överflöd i kärlek och pengar. Vi tittar på vårt förhållande till siffror och pengar, vi tittar på vad som ligger i vägen för att vi skall kunna ha "rätt mängd" av siffror på våra konton och "rätt mängd" av kontanter i våra fickor. Vi söker efter undertryckta känslor och blockeringar som gör att det inte flödar som det skall, vad står pengar för dig, vad står överflöd för, vad står siffror för, för dig? Är det något du behöver ändra eller göra annorlunda för att få ekonomiskt flöde? Vi kontaktar själen och vår innersta vilja. Kan vi älska siffror och pengar, kan vi älska den mängd som vi får? Hur kan vi "tillverka" mer pengar?

Tarot och meditation i juli vecka, 30, 28/7 torsdag och 29/7 fredag. Vi går igenom stora och lilla arkanan, lär oss kortens betydelse och utvecklar vår egen relation med korten. Kostnad 1500kr.


1 kommentar:

أحمد الرشيدي Ahmad Elrashidy sa...

hi
how are U?
nice blog
============
ahmad from Luxor - Egypt
rashidyahmad@yahoo.com