söndag 6 november 2016

Aktuella kurser, workshops och seanser.

Aktuella kurser, workshops och seanser:

Maria Magdalena workshop: Vi tränar på att släppa in Venus, Modern, Månen och Maria Magdalena energin. Dessa feminina energier finns tillgängliga inom oss alla, låt oss utveckla våra förmågor att känna energi. Och släppa in modern, (planeten jorden). Vi fokuserar på att öppna våra chackran, känna våra känslor och lyssna på den sanna sexualiteten som kommer inifrån. Obs, för både kvinnor och män, vi behöver alla öppna och hela den feminina delen av oss själva. Aktuellt datum: 17+18 februari kl:10:00-16:30, Stockholm, St:Eriksplan, 1 timmes lunch, kostnad: 2000kr.


Plushealing kurshelg steg ett planeras den 11+12 februari:10-16:30, i Stockholm, St:Eriksplan. Därefter planeras helgerna i samråd med kursdeltagarna. Läs mer om utbildningen under fliken Plushealingutbildning,  http://plushealing.se/plushealingutbildning.html
Helgerna är fristående och man måste inte gå dem i en följd, närvaron på fem helger berättigar till diplom på att man är utbildad Plushealer. Kostnad för fem helger+ inkl två initieringar och personliga möten med mig: 14000kr.
Plushealinutbildning steg två pågående, ring för info.  



Resa till Maria Magdalena grottan i södra Frankrike den 30/3-3/4 2017. Vi bor på ett kloster från 1200-talet som är ombyggt till hotell, det ligger vägg i vägg med Maria Magdalena kyrkan, (också från 1200-talet.) Vi gör en heldags utflykt till Maria Magdalena grottan, vi mediterar och möter oss själva, i denna heliga och feminina omgivning. Vi tar flyget till Marseille och därifrån tar vi bussen till den lilla byn St Maximim la Sainte Baume. I byn kommer vi i kontakt med oss själva och med den heliga graalen, som finns inom oss alla. Hela området vibrerar av Maria Magdalena energin. Kostnad: 9000kr. I det ingår flygbiljet tor, del i dubbelrum, vägledning, coaching, meditationer och guidning. Alla måltider tillkommer. Max 10 personer.






Jag tar emot klienter på Kroppsterapicentrum och Vattumannen. Ring eller meila: plushealing@hotmail.com  070-772 88 08 för info, anmälan och tidsbokning

Inga kommentarer: