torsdag 7 april 2016

Mirakelresan.

Så har vi kommit hem, från en omtumlande, händelserik och glädjefylld resa fylld av mirakel. Vi hade med oss tre kvinnor som levde och verkade med boken: "En kurs i mirakel", tre stycken ljusbärare som stod stadigt i Kristusljuset. De tre kvinnorna var födda i Jungfruns tecken och den första morgonen hamnade de av en slump :-), vid samma bord som två andra Jungfrukvinnor. De blev alltså fem Jungfrur vid samma bord. Vi såg sammanträffandet och hela dagen mediterade vi på Jungfruns tecken, vi kom fram till att Jungfrun är bärare av det heliga ljuset, den heliga graalen och Maria energin. Under meditationen i basilikan blev jag befruktad av ljuset eller Kristus, och jag förstod att befruktningen är ett tillstånd som alla kan uppnå inom oss, i Jungfruns tecken. En av de fem Jungruna fick ont i magen, (äggstockarna?), samma dag som vi skulle till grottan. Hon fick stanna hemma och tre av de andra kvinnorna, (Jungfrur), bestämde sig för att göra henne sällskap och skjuta på utflykten till nästkommande dag.                                                                                    

De fyra kvinnorna kom in i grottan i exakt samma ögonblick som återuppståndelsens Gudstjänst pågick, (den firas bara en dag om året, en specifik dag efter påsk.) De fyra kvinnorna fick en magisk och magnifik upplevelse, i exakt synkronisitet med universum. De öppnade sig och hängav sig till ögonblicket, hjärtat och kärleken. På Amsterdams flygplats avslutade vi resan precis som vi hade börjat den, med en kopp mynta te, en av kvinnorna hade haft en bok med sig som handlade om Jesus och om återuppståndelsen, också en fantastisk synkronisitet. Det var då jag kunde känna den fullt ut, återuppståndelsen, den är också ett tillstånd som finns inom oss. Alla tillstånd finns inom oss, det är lönlöst att söka utanför oss själva. Och vi kan leva för evigt.

Detta var bara ett smakprov av de mirakel som faktiskt sker inom oss på resan. Vi var så välkomnade, St:Baume visste att vi skulle komma och hela den feminina energin arbetar tillsammans med den maskulina energin för att vi skall kunna öppna oss och ta emot oss själva. Maria Magdalena energin är levande, klar och vibrerande, det är svårt att hålla emot. Alla deltagarna älskade klostret som är från 1200-talet, grottan och dess omgivningar. Den omgiven av en skog som aldrig kan brinna och våra motstånd släpper på vägen upp. Jag är så tacksam. Tack universum, tack till alla synliga och osynliga vägledare och budbärare. Tack till kyrkan som vaktar graalen. Tack till mannen. Nästa resa planeras i oktober, max tio personer. Vi var elva tillsammans med mig, som var med denna gång.

 
 

                 
                                                   




 



Inga kommentarer: