söndag 3 juli 2016

Maria Magdalena medvetandet

Boksignering och kort föredrag på Vattumannens bokhandel den 12/10 kl:17:30.

Charliee Lek arbetar med att sprida kunskap om Maria Magdalena energin, hon leder workshops, utbildar Plushealingterapeuter, ger behandlingar och arrangerar resor till Maria Magdalena grottan som ligger i södra Frankrike. Hon blev vägledd av sin mästare att skriva en bok om Rebecca, Maria Magdalena och de andra systrarna. Rebecca och Maria Magdalena var nära vänner och lärjungar till Jesus Kristus. De fortsatte att missionera och sprida ljus och kärlek efter Jesus död. Deras budskap är lika viktiga idag, de predikade om den kvinnliga frigörelsen, den sanna sexualiteten och den heliga graalen.                               

Charliee beskriver i boken vad Maria Magdalena medvetandet är för någonting, hon presenterar de kvinnliga lärjungarna och hon delar med sig av sina minnen från Maria Magdalena inkarnationen.                              

Boken är skriven i romanform och handlar om systrarnas, och Lazarus, resa över havet, från Syrien till Frankrike. Den handlar om Maria Magdalena och Jesus dotter Sara, om Maria Magdalenas svåra tid efter korsfästelsen. Boken handlar om hopp, tro och överlevnad, om det nya landet och om de barn som Maria Magdalena var tvungen att lämna bakom sig. Boken handlar om återföreningen två tusen år senare, och om Guds plan.    

    

 
 
 

 
 
 
 

Inga kommentarer: