lördag 20 augusti 2016

Obs! Nytt datum för boksignering och föredrag på Vattumannens bokhandel i Stockholm. Den 12 oktober kl:17:30. Charliee berättar om sin nya bok: "Maria Magdalena medvetandet". Ingen kostnad.

"Charliee Lek har arbetat med Maria Magdalena energin under flera år och skriver om den i sin nya bok. Maria Magdalena medvetandet", som boken heter, är ett tillstånd och en syster till Kristusmedvetandet. Charliee fick uppmaningen av sin mästare, Kristus, att skriva en bok om Rebecca och M...aria Magdalena, som var nära vänner och lärjungar till Jesus Kristus. Hon berättar om hur boken kom till och om sitt magiska möte med Rebecca, i dåtid och nutid. Hon förklarar vad den heliga graalen är för någonting och hur man kommer i kontakt med den. Kvinnan bär på detta heliga tillstånd inom sig och med hängivet inre arbete kan hon uppleva och njuta av det. Boken är skriven i romanform och följer Maria Magdalena, Rebecca och några av de andra kvinnornas modiga flykt från Jerusalem till Syrien, från Syrien till Frankrike och Provence. I boken finner vi namn som Jesus, Sara, Johannes, Martha, Maria, Lazarus m.fl.
Charliee berättar också om Maria Magdalena grottan i Provence, dit hon leder resor, där Maria Magdalena satt, mediterade och bad, under många år."


                                                 

Inga kommentarer: