fredag 10 februari 2017

Väduren, Vågen och Uranus.

Mars och Venus gick för en tid sedan in i Vädurens tecken, Mars, den inre mannen, krigaren och handlingskraften, är den styrande planeten i Väduren och Venus som står för det feminina, kärlek och relationer, är Vågens styrande planet. Nu förgyller de båda alltså livet för alla Vädurar, och Vågar, som står mittemot. Eldiga känslor, kärleksfulla relationer och plötsliga händelser är att vänta, explosiva mars kan ställa till det, både på ont och gott, men Gudinnan följer strax efter med kärlek och skönhet till alla relationer. Jupiter, den stora lyckoplaneten, står i Vågens tecken och är en fröjd även för Väduren, de planeter som befinner sig i det motsatta tecknet påverkar oss också.

Uranus, Vattumannens styrande planet, befinner sig i Vädurens tecken och har gjort så under flera år, den tillhör de så kallade generationsplaneterna och påverkar stora grupper av människor under en lång tid. Även om alla Vädurar har tillgång till extra mycket av denna intelligenta, djupa och insiktsfulla energi, "uppfinnarens planet", som den kallas. Uranus bär på elektrisk energi som även triggar kundalini energin som finns i vårt ryggradsslut. Jag fick min första kundalini resning när Uranus ställde sig mittemot min sol som ligger i början av Vågens tecken. Uranus rör sig väldigt långsamt och stannar i Vädurens tecken till i slutet på mars 2019, då den går vidare in i Oxens tecken och skapar magi.
Det är otroligt givande att meditera på planeten Uranus, vi aktiverar då denna energi hos oss själva och kan njuta av dess verkningar. På mina utbildningar brukar vi ibland meditera på planeterna för att skapa aktivering och en rörelse, till en början har vi kanske svårare att identifiera energin men med tiden brukar det ge med sig. Det är meningen att vi skall kunna vara  i alla delar av vårt horoskop, och ta till oss alla energier, på vår resa till helhet.

Inga kommentarer: