fredag 10 mars 2017

Fullmåne I Jungfruns tecken


Så är det dags igen, månen blir full på söndag den 12 mars i Jungfruns tecken kl:15:55. Har du någon personlig planet, Solen, Månen eller Accendenten, på eller nära 22 grader Jungfrun, blir du extra mycket påverkad. Sedan är det också intressant att veta i vilket hus som fullmånen infaller, för att veta det behöver man ha tillgång till sitt födelsehoroskop.
Jungfrun är ganska analytiskt och intelligent, det handlar om att få alla saker på rätt plats, i rätt ordning, kanske blir fullmånens fokus på att organisera och finslipa detaljer.
Fullmånen trycker alltid upp undertryckta känslor och gamla mönster kommer upp till ytan, det är en ypperlig dag att bara ta det lugnt, njuta av denna cykels fullbordan, hänge sig till att vara ett med universum och känna den feminina kraften som arbetar med oss.  
Energierna byggs upp under veckoslutet och redan nu kan vi känna vad som är på gång, välkomna Gudinnans energi som är närvarande för att förföra oss, få oss att släppa taget, bli exalterade, känna våra känslor och uppnå våra drömmar.

Mars har gått i Oxens tecken, Mars är händelsernas planet, den maskulina energin, den som sätter fart på saker och ting. Mars sätter framför allt fart på Oxarna, även om han arbetar annorlunda än i Väduren, här handlar det ofta om stabilitet, uthållet och tålamod innan man agerar. Mars påverkar alla som har någon personlig planet i Oxens tecken. Här är det också spännande att veta i vilket hus Mars befinner sig, det säger någonting om den del av livet som vi kan förvänta oss mer energi och kraft, Mars är Vädurens styrare och elementet är eld. Släpp in elden och låt det gamla brinna upp!Inga kommentarer: