måndag 27 mars 2017

Månens magi, nymåne i Vädurens tecken.


I morgon den 28 mars 2017 blir det nymåne i Vädurens tecken, Väduren är det första tecknet i zodiaken och solen gick för någon vecka in i samma tecken, Zodiakens nyår, allt börjar om från början igen. Månen är starkt förknippad med den feminina energin, den är i stark kontakt med känslokroppen, vid nymåne påbörjas en ny måncykel, allt börjar om från början igen, och ofta, utan att ens veta om det, sätter vi igång nya projekt vid denna tidpunkt.
Se i vilket hus nymånen infaller i ditt horoskop och du kan få en aning om vad dessa nya projekt/utveckling, handlar om. Väduren styrs av mars och elementet är eld, den som leder, startar upp, är nyfiken, framåt, lever och tar för sig, den som går före, upplever och utvecklas. Nymåne i detta zodiakens första tecken, där också solen nyligen gick in, tyder på att vi står inför en ny tid, allt börjar om från början igen, vi får en ny chans att ta för oss, starta upp nya saker, handla, genomföra, inte vara så eftertänksamma och hålla oss i bakgrunden.

Dags att synas och dela med oss av allt det som vi har lärt oss och kommit fram till, visa vad vi kan och göra det som vi brinner för.

Månens cykler är intressanta och givande att följa, jag har skrivit om dem i boken: ”Den sanna sexualiteten”, när en kvinna har blivit förtryckt eller sexuellt utnyttjad är kontakten med månen den första som hon släpper taget om, hon känner sig inte längre delaktig i den naturliga och flödande sexualiteten som finns inom henne, hon förlorar den starka kopplingen till Moder jord.
Många kvinnor har släppt det naturliga flödet av sexuell energi i kroppen, med hjälp av månens magi, när vi släpper in månens energi i kroppen, tar vi också in det stora kretsloppet av naturlig energi som vi har tillgång till, det stimulerar kundalini kraften som finns i ryggraden och återkopplar oss till Moder jord.
”Jag älskar min syster månen”, är en bra affirmation, släpp in hennes energi varje dag, då blir också vår Moder, jorden, mer framträdande i våra liv. Det går alldeles utmärkt att använda sig av planeterna i den personliga utvecklingen, meditera på och lär känna Venus energi till exempel, den feminina, Gudinnan, eller Mars, den maskulina, elden.

En annan cykel som nyligen har börjat om från början igen är Venuscykeln, i lördags mötte Venus, som går retrograd, solen i Vädurens tecken. Ett starkt möte för kärleksgudinnan som får allas blickar på sig, expanderar och lyser upp stjärnhimlen, som vågar visa sig som hon är, och alltså påbörjar sin åttaåriga cykel runt zodiaken. Även när det gäller kärlek och den känslomässiga utvecklingen börjar allting om från början igen. Namaste.

 

Ha en strålande vecka!

 
Charliee
 
 
Glöm inte anmäla dig till resan till Maria Magdalena grottan den 4/5-8/5, läs mer om den här:

 

Inga kommentarer: