söndag 25 mars 2018

Resa till Maria Magdalena grottan feruari/mars 2019


Följ med till Maria Magdalena grottan feb/mars 2019,  bo på det underbara klostret från 1200-talet, besök Maria Magdalena kyrkan som ligger vägg i vägg med klostret. Hela området vibrerar av hennes energi, är vi villiga att känna våra känslor och vara närvarande i kroppen är chansen stor att vi får närkontakt med henne eller någon annan mästare. Flera deltagare har fått uppenbarelser, det slår allt man tidigare har varit med om, det blir en slags glädjefylld chock och eufori som varar i dagar, veckor och månader, man glömmer aldrig något sådant.

Vi skall ta ned henne på jorden.

Resa till Maria Magdalena grottan i södra Frankrike 4 nätter torsdag-måndag. Vi bor på ett kloster från 1200-talet som är ombyggt till hotell och ligger vägg i vägg med Maria Magdalena kyrkan, (också från 1200-talet.) Vi gör en heldags utflykt till Maria Magdalena grottan, vi mediterar och möter oss själva, i denna heliga och feminina omgivning. Vi tar flyget till Marseille och därifrån bussen till den lilla byn St Maximim la Sainte Baume. Där söker vi kontakt med den heliga graalen, som finns inom oss alla.
Vi delar eller bor i enskilda rum när det är dags att dra sig tillbaka, hela området vibrerar av Maria Magdalena energin. Kostnad: 15000svkr. I det ingår flygbiljet tor, del i dubbelrum, inre och yttre vägledning/ guidning. Alla måltider tillkommer. Max 10 personer.  Du kan få resan billigare genom att betala 9000kr och sedan beställa/köpa flygbiljett på egen hand. Jag kan rekommendera flygbolag och tid som passar. Du får vägbeskrivning till hotellet, det går en buss som tar ca: 1 timme från Marseille flygplats.
Inga kommentarer: