torsdag 28 mars 2019

Släppa-taget helg den 7+8 december

Släppa taget-helg 7+8 december, St:Eriksplan, kl:10:00-ca:18:00.
 Vi frigör oss från gamla mönster och präglingar för att hitta vår egen sanning, inre röst och rena vilja. Vi går tillbaka i tiden, möter oss själva och våra förfäder, släpper taget om det som inte längre gynnar oss.
 Vi går vi in i det kollektiva medvetandet, helar vårt DNA från programmeringar för att kunna vara i sanningen, stå för den, leva fullt ut, skapa det liv och samhälle vi vill ha. Vi helar den feminina och maskulina delen av oss själva och släpper de känslor som ligger i vägen för vår inre balans.
 Vi helar rotchakrat och den sexuella kanalen från kollektiva och personliga minnen. Vi helar oss från falska föreställningar, för att våga blomma, älska och slå ut som den Gud/Gudinna vi är.
 Kvinnan och mannens historia har satt sina spår och det förtryck som startade för tusentals år sedan finns fortfarande kvar som minnen i vårt undermedvetna. T.ex. häxbränningen finns kvar som minnen och hindrar vissa av oss från att göra det vi innerst inne vill; tala utifrån hjärtat, ta vår plats och vara synliga. Vi renar oss från kollektiva minnen och i processen kan också individuella trauman släppa.
 Vi arbetar bland annat med Kristus, Maria, Maria Magdalena energin, även andra mästare kan förekomma.
 Övningar:
 Vägledda meditationer för att släppa begränsningar, kollektiva undertryckta känslor, i såväl den feminina som den maskulina energin. Vi mediterar på Modern och går bakåt i släktleden. Sedan gör vi samma sak med Fadern. Kanske kommer vi i kontakt med händelser som påverkat oss i starkt i barndomen och/eller i tidigare liv.
Även andra övningar förekommer, healing och delning i grupp.

För män och kvinnor.
Medtag yogamatta eller annat liggunderlag, kudde och filt.  Kostnad: 2.500kr

Inga kommentarer: