tisdag 29 september 2015

Vigseln.

Utanför Maria Magdalena grottan uppe på höjden och inför den slående skönheten i landskapet nedanför gifte vi oss själva med kärleken och ljuset i oss själva. Det var magiskt och många tårar föll då vi läste våra löften och blickade ut över den magiska horisonten. Våra vänner i gruppen var våra vittnen och inte ett enda foto togs, vi var naturliga och smyckade i vitt. Så kysste vi oss själva inifrån och fullbordade vigseln under misteln som växte precis på rätt plats.
Här kommer löftena som vi gav till oss själva.

"Jag lovar härmed att dyrka, vörda och älska kärleken inom mig som den heliga graal som den är.  Jag lovar att älska mig själv. Jag lovar att jag alltid skall gå först, att jag alltid skall ge mig själv det allra bästa när det gäller mat, pengar, rikedom och överflöd. När det gäller närhet och kärlek. Jag lovar att ge mig själv belöning och beröring. Jag lovar att vara en del av den gudomliga planen under hela min livstid. Jag lovar att vara en del av den gudomliga viljan. Jag lovar att leda mig själv och lyssna på min själ. Jag lovar att vara ett med ljuset. Jag lovar att dela med mig av de saker som jag brinner för och som älskar att göra. Jag lovar att lära mig alla de saker som kan förändra mig själv och vår värld. Jag lovar att dyrka mig själv.

Jag lovar att vörda mig själv som den dyrbara skatt och ers höghet jag är. Jag lovar mig kärlek, djup och förståelse, varje dag. Jag lovar att ta ansvar för den sanna sexualiteten som strömmar genom mig, som förenar mig med skönheten och min Moder. Jag lovar att uttrycka min sexuella energi på ett sätt som gynnar mig själv och jag tillåter mig att njuta av kärlekens lyckorus i den sexuella kanalen så ofta som jag själv vill. Jag lovar att hålla min egen hand mer än någon annans. Jag lovar högtidligt att älska mig själv fullt ut. I den förenade kyssen inom mig, i sammanslagningen av kallt och varmt, mörkt och ljust, feminint och maskulint, inom mig. Jag lovar mig själv friheten, viljan att växa och utvecklas. Jag lovar att vara nära mig själv först och främst, nära min själ och nära min trohet. Jag lovar härmed att tro på och stötta mig själv genom livets alla upp och nedgångar. Jag lovar den feminina och maskulina energin inom mig fred, försoning och förlåtelse.

Jag viger mig själv med kärleken och ljuset inom mig och i alla andra människor på vår jord. I Moderns, Maria Magdalena energin, Faderns, Kristusenergin och i alla heliga söner och döttrars namn. Amen."

Charliee Lek 26/9 2015


Inga kommentarer: