söndag 24 december 2017

Lektion elva. Julafton.

Lugn, vila och stillhet. Dagens lektion handlar om att släppa igenom dig själv, din högsta vilja, och vilken dag är inte mer lämpad för det än denna! Julafton.
Faktum är att på vår födelsedag och andra betydelsefulla dagar är vår själ mer närvarande, kanalen är mer öppen och tillgänglig. Meditation. Möt dig själv.
En annan sak man kan göra är att gå en healing utbildning, närheten och den känslomässiga delningen med andra gör att vi blir medvetna om våra mönster, vi tvingas granska oss själva. När vi är nakna och sårbara, delar vår smärta, sorg och längtan, raseras våra skyddsvallar och vi lär oss släppa in andra människor. Jag tror att mer än 95% av de som har gått på mina kurser, Plushealing utbildningen, har släppt in en relation, (därmed inte sagt att alla har varat.) Viktigt är ändå att vi lär känna oss själva energimässigt, hur vi öppnar för att släppa in och ta emot, och när vi stänger igen. Smyg på dig själv med alla verktyg jag gett, iaktta, granska, bli medveten om dina handlingar och beteenden, älska dig själv, ge dig allt, även målmedvetenhet, tålamod och disciplin. Vila, lugn och stillhet.

God Jul!  Du är så älskad. ❤️️


Inga kommentarer: