måndag 25 december 2017

Lektion tolv.

Alla tillstånd du kan uppnå med en partner, kan du uppnå med dig själv, alla tillstånd du skulle uppnå som te.x. en framgångsrik företagare, kan du uppnå redan innan. Vad är det du vill känna? Det är vad allt handlar om, sedan kan det vara så att du behöver hänge dig till din högsta kreativitet och källa för att uppnå fullständig frid. Men du kan aldrig någonsin få den utifrån. Glöm det yttre, fråga dig i stället vilka känslotillstånd du är intresserad av att nå inom dig, och vad du behöver göra för att komma dit. Sedan faller allt på plats i det yttre, det kommer till och med vara tämligen ointressant när du börjar leva på det här sättet. Var intresserad av dig, ge dig allt, lev ditt liv till fullo, utforska dig själv, älska dig själv, var medveten om dina rädslor och känn dina känslor.
Längtar du efter någons famn, hur skulle det kännas att ligga i den famnen? Det är den känsla och tillstånd du vill uppnå, vet att den finns inom dig. Hur skulle det kännas om ditt arbete blev erkänt och uppmärksammat av många människor?
Be om det du vill känna, bönens makt är stor och när vi ber om hjälp med att nå ett tillstånd inom oss, går det med raketfart för Gud/universum att uppfylla vår önskan, när vi släpper taget om att det skall komma utifrån. Juldagen, stillhet, vila, ro, andrum. Helighet. Jag önskar dig allt.

Inga kommentarer: