fredag 29 december 2017

Lektion sexton.

Det finns någon som letar efter dig, som söker efter dig, hur skall den personen kunna hitta dig i fysisk form om du inte släpper in honom/henne energimässigt? Släpp in den som söker, letar efter dig, i ditt hjärta och i din själ, som om personen var nära, attrahera ditt livs kärlek.
Beslutet är bara ditt. Se till att det finns tid och plats för honom/henne i ditt hjärta, i ditt inre och yttre rum, har du släppt all sorg/besvikelse från de relationer du lämnat bakom dig? Finns det plats för någon ditt liv, i ditt sovrum, i din säng, rent fysiskt, finns det tid? Har du skapat tid och plats i det yttre såväl som det inre?

För att finna din livsuppgift behöver du vara här och nu, omfamna nuet hur det än ser ut, om och om igen. Lär dig att älska och högakta de arbetsuppgifter du har, lär dig allt om ditt arbete, se det som ditt livs viktigaste syfte, att hänge dig fullt ut. Vara närvarande, göra ditt bästa och utvecklas, i de arbetsuppgifter du har. Vi håller sällan kvar något gammalt när vi har utvecklats och lärt oss det som kan ta oss vidare, identifiera och känn de känslor som väcks på vägen. Då blir du vägledd inifrån. Gräv där du står, bidra med det du kan.


Inga kommentarer: